RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Зеленського заявили про ще одну зустріч в Омані і показали нові фото

Президент України Володимир Зеленський в Омані провів зустріч з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Абдулсаламом аль-Муршиді.

Про це повідомляє 6 січня прес-служба президента.

Сторони обговорили торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману та домовилися про активізацію двосторонніх інвестицій. Зеленський під час зустрічі зазначив, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування. Оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері та прийняла запрошення Зеленського відвідати Україну.

Нагадаємо, Оман внесений до чорного списку ЄС як офшорна зона, а міністр Юсуф бін Аляві бін Абдала, з яким офіційно зустрічався президент, висловлював співчуття Ірану з приводу вбивства американцями генерала Касема Сулеймані. Разом з Оманом до чорного списку у березні 2019 року були переміщені із сірого списку через недотримання ними зобов’язань: Аруба; Барбадос; Беліз; Бермудські острови; Вануату; Домініка; Об’єднані Арабські Емірати (ОАЕ); Маршаллові острови; Фіджі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі активно діляться фотожабами на зустріч українського президента з "головою МЗС" Оману.