RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Зеленського спіймали на відпочинку на елітному курорті в Омані: фото

Президента України Володимира Зеленського, який нещодавно відсвяткував Новий рік в Карпатах, помітили під час відпочинку на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни - міста Маската.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Страна", яке опублікувало фотографії з елітного курорту в Омані.

Як сказано в повідомленні, знімки, на яких зображений на відпочинку людина, схожа на президента України Володимира Зеленського, були зроблені вранці 5 січня в п'ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel.

Тут глава держави нібито відпочиває разом зі своєю сім'єю. Одна ніч в президентському люксі згаданого готелю коштує до 4000 євро.

Як відомо, президент Володимир Зеленський, зустрів Новий рік у президентській резиденції "Синьогора" в селі Гута (Івано-Франківської області), а також відвідав гірськолижний курорт "Буковель".

За інформацією видання, 2 січня Володимир Зеленський вилетів літаком з Івано-Франківська на Київ, а потім, без зайвого розголосу, відправився на відпочинок в Оман. Глава охорони президента Максим Донець, повідомляють журналісти, відправився в цю країну заздалегідь, щоб підготувати поїздку.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський задекларував близько 5 мільйонів гривень доходу у вигляді роялті від "Кварталу 95".