RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Буде "сюрприз": експерт вказав на підлий план Кремля зі зміною "куратора" Донбасу

Російська агресія на "українському напрямку" не припиниться після відставки куратора бойовиків на Донбасі, помічника президента РФ Владислава Суркова .

Про це "Апострофу" розповів військовий оглядач Юрій Карін.

За його словами, Сурков був ідеологом варіанти заморозки конфлікту на Донбасі, а Кремль у даний момент "формує події, щоб на своїх умовах впихати метастази ОРДЛО назад в Україну".

"Те, що відбулося вплине лише на хід, форми, методи російської агресії проти України", - вважає Карін.

Оглядач стверджує, що нинішня головна контактна особа Кремля по Донбасу, Дмитро Козак: "лише один з пішаків, виставлених Володимиром Путіним на шахову дошку".

"Навряд чи варто очікувати припинення вогню по лінії зіткнення українських і окупаційних військ. Будуть додатково активізуватися різні заходи для зарубіжної аудиторії по дискредитації України і спроби перетворити російську агресію у внутрішньоукраїнський конфлікт... Продовжиться дезорієнтація населення України за допомогою промосковського медійного пулу в Україні. Будуть також елементи сировинного шантажу. Куратори українського напрямку змінюються, а російська агресія триває", - підсумував Карін.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Грабувати Донбас будуть інші: відставка Суркова запустила для України план "Б".