RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Людина Путіна прибула до Берліна для переговорів щодо Донбасу: фото і деталі візиту

Заступник глави Адміністрації президента Росії Дмитро Козак, який є переговорником з питань Донбасу, прибув в середу, 13 травня, з одноденним робочим візитом до Берліна на запрошення німецької сторони.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на власне інформоване джерело.

Метою візиту стане обговорення врегулювання конфлікту на Донбасі, а також встановлення особистого контакту з помічником канцлера ФРН Ангели Меркель. Джерело уточнило, що візит є робочим і триватиме лише один день.

"Візит на запрошення німецької сторони, щоб встановити особистий контакт з помічником Меркель, тому що вони особисто ніколи не зустрічалися", - пояснив співрозмовник видання.

У російському посольстві в Німеччині цей візит не прокоментували.

Тим часом журналіст німецького видання Berliner Zeitung Аксель Лір опублікував в Twitter фотографію з російським літаком Tу-204-300 спеціального льотного загону "Росія", що стоїть на злітній смузі . Місцем його посадки вказано військовий аеродром в Тегеле.

"Ласкаво просимо в Берлін, товариші!" - підписав він опублікований знімок.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на думку експертів, Дмитро Козак орієнтований на компромісні рішення, що може торкнутися і українсько-російських відносин, зокрема, війни на Донбасі.