RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Путіна зачепила заява Зеленського про змову СРСР з нацистською Німеччиною

Висловлювання президента України Володимира Зеленського про відповідальність СРСР нарівні з фашистською Німеччиною за розв'язання Другої світової війни, на думку президента Російської Федерації Володимира Путіна, негативно позначаться на російсько-українських взаєминах.

Про це заявив глава РФ в ефірі телеканалу "Росія 1".

Путін також вважає, що така заяви президента України Володимира Зеленського негативно позначиться і на українському лідері.

"Негативно. Я думаю, що і для нього, для самого Володимира Олександровича (Зеленського, -" Апостроф ") нічого в цьому хорошого немає, маючи на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", - сказав президент Росії.

Заяву, про яку йде мова, президент Зеленський зробив під час свого візиту до Польщі в рамках святкування 75-річчя визволення нацистського табору Аушвіц-Біркенау в січні цього року, під час спільного брифінгу з польським президентом Анджеєм Дудою.

Детальніше про те, з якою метою адміністрація російського президента нацькувала на главу української держави мало не всіх своїх топ-пропагандистів читайте в матеріалі "Апострофа": "Ми так сподівалися на артиста": Зеленський в чорному дзеркалі кремлівської пропаганди