RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

На зустрічі радників "нормандської четвірки" обговорять дату переговорів України з "ЛДНР"

У середу, 26 січня, у Парижі відбудеться зустріч радників лідерів країн "Нормандської четвірки" - Німеччини, Франції, Росії та України.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Журналісти повідомляють, що на порядок денний зустрічі буде винесено питання погодження дати перемовин української влади з ватажками бойовиків щодо т.зв. "особливого статусу" окремих районів Донецької та Луганської областей.

Крім того, повідомляється, що під час перемовин радників у Парижі йтиметься про "гуманітарні заходи та міркування щодо майбутнього України".

Офіційний Київ відкидає будь-які ініціативи щодо перемовин з ватажками бойовиків ОРДЛО. Україна бачить за столом перемовин лише Росію як учасника війни на Донбасі, а офіційна Москва взагалі заперечує свою причетність до бойових дій.

Раніше ми повідомляли, що уряд України вирішив відкликати проект закону "Про засади державної політики у перехідний період", який надає право на реінтеграцію окупованих територій. Формальною причиною було названо виконання рекомендацій Венеціанської комісії, проте справжня причина може бути в іншому.