RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Від керівників адміністрації до ворожок: кібервійська зламали сайт Кремля, контакти у відкритому доступі

Українські кібервійська зламали базу Кремля та злили в мережу телефонні номери співробітників адміністрації російського президента.

Про це розповів радник голови МВС України Вадима Денисенко.

Він зазначив, що були злиті також дані журналістів, громадських діячів, а також ворожок, які працювали на Кремлі.

"Ми разом із кібервійськами зламали сайт Кремля, і тепер у вільному доступі у нас є вся телефонна база Кремля, починаючи від керівників адміністрації, закінчуючи їх журналістами, громадськими організаціями, і їх, ви здивуєтеся, ворожками. У телефонній базі Кремля є окремий пул кремлівських ворожок", - сказав він.

Також він закликав усіх українців та друзів країни відвідати чат "Влада РФ" у Telegram та зателефонувати комусь із кремлівської адміністрації.

"Якщо у вас є 5 хвилин вільного часу, зайдіть у чат-бот в Telegram "Влада РФ". На ньому вивішені всі телефони Російської Федерації. Витратьте 5 хвилин, наберіть будь-кого, говоріть, про що хочете, але запишіть і викладіть у соціальні мережі. Це буде великою доказовою базою", - додав радник голови МВС.

Як повідомляв "Апостроф", хакери Anonymous зламали частоту для зв'язку військових РФ і заважали їм вести переговори, натомість включаючи гімн України.