RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Крик Порошенка на Путіна: радник лідера України підтвердив

Радник президента України Олег Медведєв дав непряме підтвердження того, що на переговорах "нормандської четвірки" у Берліні президент України Петро Порошенко підвищував голос на президента РФ Володимира Путіна.

На своїй сторінці у Facebook Медведєв опублікував цитату зі статті українського журналіста Петра Шуклінова, в якій йде мова про крик Порошенка на Путіна.

Нагадаємо, на "нормандської зустрічі" в Берліні лідери чотирьох держав обговорювали ситуацію на Донбасі. Порошенко, звертаючись до російського президента Володимира Путіна, зазначив, що присутність російських військових на Донбасі ні для кого не секрет. За словами українського президента, метою "нормандської зустрічі" є те, щоб армія РФ перестала стріляти на Донбасі.

У відповідь на це Путін спробував сказати фразу про необхідність виконання політичної частини угод, прийнятих у Мінську.

Порошенко відповів йому фразою, сказаною на підвищених тонах: "Ні, ти просто перестань стріляти!".

"Наші крикуни не бажають помічати, що Порошенко на багато голів вище царька-маньячка не тільки по зросту", — прокоментувала цю ситуацію користувач Facebook Валентина Яценко.

Як повідомляв "Апостроф", за підсумками переговорiв "Нормандської четвірки" у Берліні відомий український журналіст Сергій Рахманін назвав президента України Петра Порошенка поганим гравцем.