RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Соцмережі вразили багатства Порошенка з його декларації

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють електронну декларацію президента Петра Порошенка, який подав її за дві години до дедлайну – опівночі 30 жовтня.

Серед іншого Порошенко задекларував будинок в Козині вартістю 30 млн гривень і площею 1 330 кв. м, три квартири, кілька земельних ділянок, елітні автомобілі, дорогі витвори мистецтва. Сотні мільйонів гривень на рахунках, а також готівкою – 900 тис. гривень та 60 тис. доларів.

У мережі декларація гаранта викликала бурю емоцій.

"Про інвестиційну привабливість економіки України та перспективи гривні найбільш красномовно говорить той факт, що президент, прем'єр-міністр і голова Національного банку зберігають свої заощадження в доларах США", - пише у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

"Декларація президента. Не знаю, як це коментувати. Зрозуміло поки тільки те, що сім'ї належить приблизно половина Козина )) І зрозуміло, чому так довго заповнював. Тут тільки щоб прочитати, потрібен тиждень, не то що – заповнити. По-багатому, загалом. Хоча на тлі свята життя інших декларантів - вже важко дивуватися. З дрібниць - картини, шуби, коштовності, квартири, база відпочинку", - зазначає Олена Трибушна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал через те, що нардеп і колишній командир батальйону Айдан Сергій Мельничук у своїй декларації про доходи вказав, що у нього є 1 трлн гривень готівкою.