RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Нардеп потішив постом про ідеального президента України за версією Facebook

Народний депутат Віталій Чепінога з притаманною йому іронією написав про те, яким повинен бути ідеальний президент України на думку користувачів соціальної мережі Facebook.

Про це Чепінога написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що президент повинен бути молодим, але досвідченим. Також Чепінога пише, що він повинен бути вмілим менеджером, і при цьому бідним, як церковна миша. Серед інших вимог Чепінога зазначає помірний розум, невинність, дванадцять дітей у вишиванках і використання маршрутки в якості транспорту, щоб дістатися додому.

Ця запис зібрала понад 7,3 тисяч лайків і більше 800 перепостів в соцмережi.

Користувачі Facebook активно коментують пост Чепiноги, висуваючи свої "вимоги".

"Щоб додому добирався маршруткою з трембітою в руках", "...І його прізвище згадується в козацькому реєстрі 18 століття", "Ліпить з глини зображення Бандери, а по вихідних катує російських снігурів", "І чистий у помислах, як сльоза, щоб можна було на ікону і по два рази в день цілувати", "Круглейший сирота! Всі куми вже сидять! Нульова декларація і знімне ліжко в гуртожитку", "І ще у нього має бути мінімум сто тисяч передплатників на Facebook", — пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Віталій Чепiнога знайшов українські аналоги президента США Дональда Трампа.