RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

І повернути монархію: Аксьонов закликав оголосити Путіна диктатором

На даний момент Росія потребує такої форми правління, як монархія. Про це заявив "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов, повідомляє "Інтерфакс".

"Нам така демократія в тому вигляді, в якому вона підноситься західними ЗМІ, не потрібна. (...) У нас є свої традиційні православні, духовні цінності (...). Сьогодні, на мій погляд, Росії потрібна монархія", - заявив Аксьонов в ефірі телеканалу "Перший Кримський".

За його словами, демократія, в умовах існування зовнішнього ворога, - "це зайве". "Я маю на увазі не демократію, як її розуміють нормальні люди, а вседозволеність, як багато хто трактує режим демократії", - зазначив він.

Аксьонов також закликав дати президенту РФ Володимиру Путіну більше повноважень. "Чому я кажу, що я - солдат президента? Тому що поки є зовнішній ворог, на мій погляд, необхідно єдиноначальність. Сьогодні у президента має бути більше прав, аж до, вибачте, диктатури", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо, раніше кримський блогер Олександр Гірський, який є прихильником анексії Криму Росією, розповів про те, як за три роки російської окупації півострів було практично знищено.