RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Такого не було навіть при Януковичі: журналістів обурив інцидент на прес-конференції Порошенка

Український журналіст Михайло Ткач обурився тим, що президент України Петро Порошенко під час прес-конференції фактично не відповів ні на одне з важливих питань.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

"Одразу після того як журналіст ставить питання в нього забирають мікрофон, я підняв руку аби наголосити на невідповідності відповідей озвученим запитанням — слова авжеж більше не дали, президент поставив крапку у відповіді, прес-секретар Цеголко підхопив", - зазначив Ткач.

Він підкреслив, що Порошенко не відповів ні на одне з чотирьох поставлених ним питань, а також проігнорував запитання інших журналістів про роботу Національного агентства з питань запобігання корупції і банку, яким володіє президент України.

"Те що слова не дали багатьом журналістам, які могли поставити незручні питання, а дали поставити питання, наприклад, про Євробачення — класичний прийом аби прес-конференція не перетворилася на потік негативу, і більш очевидний суцільний потік маніпуляції з боку першої особи", - вважає Ткач.

Слова Михайла Ткача підтримала і журналістка Наталія Лігачова.

"Також підтримую пост Михайла Ткача. А наші журналісти, колишні на прес-конференції також розповіли, що Ткачу Цеголко не дав дозадать питання! такого не було навіть при Януковичі. Тоді як відомо, журналісти самі займали чергу біля мікрофонів і стояли біля мікрофона, маючи можливість вести з президентом діалог!", - зазначила вона.

Як повідомляв "Апостроф", Порошенко не став прямо відповідати на запитання журналістів про те, чи буде він балотуватися на другий термін.