RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал навколо фото топ-чиновників з екс-міністром Януковича: фігурант дала цікаве пояснення

Народний депутат від БПП Ніна Южаніна, яку помітили на спільному фото з міністром екології часів Януковича Миколою Злочевським, заявила, що з ним не знайома.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Медіа знали, що я беру участь у такому великому форумі енергетичної безпеки (в Монако - ред.). З подивом почула запитання від моїх знайомих про те, що якісь журналісти смакують фотографію, яка була зроблена на форумі. Будь ласка, якщо журналістам нічим більше зайнятися, і вони навіть не мають уявлення, що в країні є люди, які просто займаються справою", - сказала нардеп.

На питання про те, чи етично, на її думку, фотографуватися зі Злочевським, якого звинувачують у корупції, Южаніна відповіла:

"Його участь не було заявлено. А по-друге, я до сьогоднішнього дня не знала, що це він... Цей чоловік сидів в ряду, я не могла ідентифікувати міжнародних експертів, я їх в обличчя не знала їх. Я в обличчя не знала Злочевського до цього, не знаю і сьогодні".

На питання, познайомилася вона зі Злочевським в Монако, Південця сказала: "Так ми жодного разу - він там просто був присутній".

Також нардеп поскаржилася, що екс-міністр на цій фотографії використовував українських політиків.

"Ви бачите, як політиків використовують люди, яким потрібно іміджево поставити плюсик. Вони підійшли, сфотографувалися і пішли", - підкреслила Южаніна.

Як повідомляв "Апостроф", ГПУ закрила справу проти Миколи Злочевського.