RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Владу України звинуватили в імітації змін та реформ: зроблено жорстку заяву

Нинішня українська влада займається лише імітацією реформ і змін у країні.

Таку думку висловив колишній політв'язень і дисидент, український психіатр Семен Глузман в інтерв'ю "Апострофу".

"Це така імітація змін. Ви бачите хоч одну камеру, в якій сидить хоч хтось із колишніх політиків? Вся це боротьба - імітація. Інша справа, що імітація іноді може перерости у реальні якісь кроки. Це можна побачити за прихованою боротьбою президента з НАБУ", - заявив Глузман.

За його словами, президент України Петро Порошенко свідомо руйнує правовий простір країни, переслідуючи свої цілі.

"Ну, чоловік він розумний, він таки не малограмотний Янукович, він розуміє все, просто думає, що буде можливість захистити себе, свою сім'ю і виїхати кудись до Іспанії, де, як з'ясувалося, у нього нерухомість", - додав психіатр.

Він також підкреслив, що хоче зрозуміти, як призначаються міністри охорони здоров'я, і чому це відбувається без узгодження з медичною громадськістю.

"Я хочу, щоб були названі прізвища людей, які дали такі поради президенту. Чому не радилися з медичною громадськістю? Інакше виходить, що ми просто авторитарна країна... А ми до цього йдемо. До того, що президент і його радники в особі його адміністрації братимуть всілякі рішення. Я не хочу жити в такій країні", - обурюється Глузман.

Детальніше про проблеми з проведенням реформ в Україні читайте в інтерв'ю "Порошенко все розуміє, але думає, що буде можливість поїхати кудись в Іспанію - Семен Глузман".