RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Раді розповіли, як Дейдей влаштував скандал на засіданні фракції перед голосуванням щодо його недоторканності

Народний депутат від "Народного фронту" 10 липня Євген Дейдей на засіданні парламентської фракції погрожував своїм однопартійцям штурмом будівлі Верховної Ради України у разі позбавлення його депутатської недоторканності.

Про це "Апострофу" не під запис повідомив один з представників "Народного фронту".

Дейдей, за словами співрозмовника, влаштував на фракції скандал і навіть погрожував влаштувати під Радою протест і взяти її штурмом.

За словами джерела, тоді члени фракції після довгих баталій, все ж вирішили проголосувати за зняття недоторканності з обох своїх однопартійців - Євгенія Дейдея і Максима Полякова.

"Було багато конфліктів, але ми все ж прийшли до єдиного рішення. Поляков і Дейдей попалися на дрібниці, але нам не треба, щоб вони нашої партії псували репутацію, тому ми вирішили проголосувати за двох", - заявив неназваний парламентарій.

Він також додав, що представдлень на позбавлення імунітету могло бути більше, але в Генеральній прокуратурі України "вирішили не розхитувати ситуацію".

Детальніше про процес зняття недоторканності з ряду народних депутатів, а також про сам перебіг голосування читайте в матеріалі "Погрожували штурмом Ради і згадували "Сеню з Петром": як депутати рятували колег від арештів", який опубліковано на "Апострофі".