RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Ми ж одна команда, придурок: мережу розбурхало аудіо розмови авторитета "Мультика" з лідером Оппоблоку Миколаївщини

Користувачів соціальних мереж розбурхав аудозапис розмови затриманого вчора в Миколаєві кримінального авторитета Михайла Титова (кличка "Мультик") з лідером фракції Опозиційного блоку у Миколаївській обласній раді Володимиром Фроленком.

Відповідне аудіо розмови, яка сталася влітку 2016 року, опублікувала прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Обережно, на відео присутня нецензурна лексика!

"Відео для розуміння, як кримінальний авторитет може управляти політиком обласного рівня", - написала Сарган.

На аудіозаписі Михайло Титов ("Мультик") робить прочуханку Фроленку за те, що той без узгодження з ним заявив в ЗМІ, що фракція Оппоблоку не підтримає зняття з посади першого заступника голови облради Соколова.

"Ти що з дуба впав? Не знаєш з ким тобі радитися? Скільки я тобі раз говорив, Вова, притримай свою думку! Скільки я тобі раз говорив, що ми маємо разом вирішувати, що говорити, а що ні! Або ти один на крижині знову? Ти не забудь, що ти не сам по собі! Усі разом зберемося і вирішимо", - говорить Тітов.

Як зрозуміло з розмови, "Мультик" спочатку підтримував знаходження Соколова на його посаді, а тепер виступає проти, оскільки той почав "крисятничати".

"Ще один штришок з життя мешканців ОПАблока)) Все як завжди: злодії, бакси, щури, стрілки, общак, продажні ш*юхи-депутати))", "Янукович пішов - януковичі залишилися", "Таких і ув парламенті достатньо", - пишуть в коментарях користувачі соцмереж.

Нагадаємо, вчора 29 серпня, у Миколаєві затримали п'ятьох осіб, у тому числі лідера злочинної організації Михайла Титова, відомого в кримінальному середовищі як "Мультик".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада