RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Обшуки в Миколаєві: Луценко повідомив про затримання бандита "Мультика"

У вівторок, 29 серпня, в Миколаєві затримали 5 осіб, в тому числі лідера злочинної організації Титова, відомого в кримінальному середовищі як "Мультик".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

За його словами, затримання були проведені в результаті спільної операції Генеральної прокуратури України з Управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

"Ці особи підозрюються в створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 рр. займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, викраденнями, присвоєнням майна і державних коштів", - повідомив Луценко

За його словами, члени ОЗГ встановили контроль за діяльністю політичних партій. Також члени угруповання впливали на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади та місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об'єднання в місцях позбавлення волі Миколаївській області.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ спільно з внутрішньою безпекою Нацполіціі під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі керівництво і співробітників відділення поліції в міжнародному аеропорту "Харків".