RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Ігри" Авакова: в мережі вказали на цікаві нюанси в діях поліції при прориві Саакашвілі

Координатор "Автомайдан Київ" Сергій Строй звернув увагу на цікаві нюанси в діяльності правоохоронних органів при переході екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі через польсько-українського кордон.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Активіст зазначив, що документи, які лягли в основу позбавлення Саакашвілі українського громадянства, були підготовлені в Державній міграційній службі – підконтрольному глава МВС Арсену Авакову відомстві. За кілька днів до приїзду екс-губернатора Одеської області радник Авакова Ілля Ківа публічно заявляє, що буде розстрілювати прихильників Саакашвілі, а за день до повернення колишнього президента Грузії поліція затримує його брата.

Також Строй вказав, що, як заявляла провідниця, указ зупинити поїзд з Саакашвілі надійшов від Національної гвардії. Він нагадав, що поліція заявляла про затримання нібито 500 "титушек", але не стала затримувати людей, які почали переходити кордон.

"Зате сьогодні вранці (11 вересня, - ред), як чорт з табакерки – він (Аваков, - ред.) дав команду поліції та прикордонній службі!!! що б ті мирно зверталися з людьми.))) Весь білий і пухнастий. Саакашвілі в країні - Петру Олексійовичу вигрібати і є чим зайнятися. Сам підписав указ - нехай сам і розсьорбує, захочу арештую Саакашвілі - захочу ні. А Петро Олексійович буде у нас як Ющенко в кінці строку, без рейтингу і з повноваженнями", - підкреслив Строй.

Докладніше про ситуацію навколо екс-губернатора Одеської області читайте у матеріалі "Апостроф": "Саакашвілі готує новий "прорив", у Порошенка розгублені: хто допоміг політику потрапити в Україну".