RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Путін і США обговорюють важливе рішення по Донбасу: з'явилися цікаві деталі

США і Росія обговорюють шляхи вирішення конфлікту на Донбасі, а російський президент Володимир Путін найближчим часом може виступити з пропозиціями з цього питання.

Про це "Апострофу" стало відомо від джерел в українській владі.

За словами співрозмовника, найближчим часом з питання Донбасу очікується прорив. Однак конкретні кроки поки не називаються.

"Є впевненість, що Путін виступить з низкою ініціатив, спрямованих на вирішення "української кризи", і це може принести йому додаткові бали на президентських виборах в 2018 році", - говорить джерело.

За його словами, між помічником президента РФ Владиславом Сурковим і спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером, які проводили переговори по Донбасу, встановилися непогані особисті стосунки. Є думка, що це допомогло прискорити вирішення багатьох питань. При цьому наголошується, що повноваження самостійно приймати рішення вони не мають, а можуть лише озвучувати директиви і передавати пропозиції сторін.

Детальніше про можливий прорив в переговорах по Донбасу читайте в матеріалі "Апострофа": "Очікується прорив: нові деталі переговорів по Донбасу і ватажкам ДНР-ЛНР".