RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Український політик на росТВ розповів, як "жахливо" в Києві: опубліковано відео

Звільнений після Революції гідності колишній голова Національної комісії з держрегулювання в сфері ринків фінансових послуг Василь Волга в ефірі однієї з пропагандистських передач на телеканалі "Росія 1" вибухнув антиукраїнської промовою.

"Коли я був в Запоріжжі з агітаційною поїздкою нас атакували націоналістичні батальйони під керівництвом Служби безпеки України, Били, палили, жорстко все було", - розповів Василь Волга.

Далі він прокоментував інформацію про нібито замах на президента України Петра Порошенка під час його візиту в Авдіївку.

"Все буде розвиватися дуже жорстко. Я зіткнувся з реально існуючими накрученими групами людей. У Києві існує дві тренувальні бази, для яких не існують закони України. Одна тренувальна база знаходиться на колишньому заводі "Атек", це тренувальна база батальйону "Азов", друга тренувальна база знаходиться в центрі Києва на колишньому мотоциклетному заводі, там зброї, тренування, і ці люди пройшовши всі підготовки, потім розселяються по районних центрах України", - додав Волга.

Відзначимо, екс-глава Держфінпослуг Василь Волга, засуджений в 2012 році на п'ять років за спробу отримати $ 500 тис. хабара, в 2015 році достроково вийшов на свободу.

Як повідомляв "Апостроф", Служба безпеки України спростувала інформацію про запобігання замаху на президента України Петра Порошенка, яка сьогодні розсилалась ЗМІ нібито від імені прес-служби.