RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ажіотаж навколо відпочинку Порошенка на Мальдівах: президенту задали ряд гострих питань

Журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач задався рядом важливих питань з приводу відпочинку на Мальдівах президента України Петра Порошенка.

Про це він пише у своєму Facebook.

Ткача цікавить питання, чому Порошенко прилетів на Мальдіви чартером інкогніто і скривав своє ім'я під час відпочинку, а також чому він не проходив паспортний контроль в Борисполі через термінал офіційних делегацій. Крім того, журналіста цікавить, як президенту вдалося готівкою оплатити 37 тисяч доларів за відпочинок на островах і яким чином ці кошти були вивезені з України.

"Чому президент Порошенко вважає що українське суспільство, яке обрало його президентом після Революції Гідності не заслуговує на прозорість президентської діяльності?", - пише Ткач.

В кінці свого поста про відпочинок президента журналіст наводить у приклад США, де лідери країни завжди інформують громадян про свій відпочинок.

"Бо жоден лідер цивілизованої країни ніколи не дозволяє собі виправдовувати обмеження демократії і природнього права суспільства контролювати владу агресією чи будь-якими іншими причинами", - резюмує Ткач.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти розкрили деталі новорічного відпочинку Порошенка на Мальдівах.