RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Нардепам заборонили приходити в Раду зі зброєю

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який забороняє доступ людей зі зброєю до будівель, де працюють державні органи.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

"У будівлі, де працюють Верховна Рада, президент, Кабінет міністрів, а також де працюють інші органи державної влади України, щодо яких здійснюється державна охорона, не допускаються особи з холодною або вогнепальною зброєю, крім осіб, які, відповідно до цього Закону, здійснюють державну охорону відповідної будівлі", - йдеться в документі.

Віднині народні депутати повинні будуть проходити через раму металошукачів при вході в будівлю Ради. Ретельній перевірці піддаватимуться і їх особисті речі.

Нагадаємо, раніше народного депутата України Надію Савченко вивели з сесійної зали Верховної Ради. За даними деяких ЗМІ, Савченко занесла в зал три гранати і пістолет, а пізніше віддала боєприпаси. Дана інформація не була підтверджена.

Як повідомляв "Апостроф", генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Савченко підозрюється в плануванні державного перевороту в Україні і теракту в Києві в будівлі парламенту.