RU  UA  EN

Неділя, 8 вересня
  • НБУ:USD 40.70
  • НБУ:EUR 44.95
НБУ:USD  40.70
Політика

Новини

7 вересня

6 вересня

Всі новини

Сидить на двох стільцях: з'явилися цікаві подробиці про нардепа з партії Ляшка

Народний депутат Євген Дейдей став членом Радикальної партії, хоча перебуває у фракції партії "Народний фронт".

Про це повідомив народний депутат від цієї політичної сили Ігор Мосійчук в коментарях на своїй сторінці в Facebook.

Мосійчук написав пост з привітаннями Дейдея з днем народження і в коментарях відповів ствердно на питання "Апострофа" про партійність колеги-депутата.

Як повідомляв "Апостроф", Дейдей пройшов до Верховної Ради за списком партії "Народний фронт". Джерела в депутатському корпусі зараховували його до групи впливу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який входить в керівництво "Народного фронту".

Однак сьогодні Дейдей відкрито співпрацює з фракцією Радикальної партії, голосує синхронно і навіть сидить в її секторі поруч з депутатом Олегом Купрієнком. При цьому з фракції "Народного фронту" він не вийшов, найімовірніше, через імперативний мандат, який дозволяє позбавляти повноважень депутатів, які залишили фракції, за списком яких вони були обрані до парламенту.

Співрозмовники видання в "Народному фронті" вважають, що Дейдей затаїв образу на свою фракцію після голосування за зняття з нього недоторканності. Хоча Верховна Рада не дала згоди, 44 депутата від "Народного фронту" (з 81-го) підтримали подання Генеральної прокуратури на Дейдея.