RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал через статус Донбасу: нардеп від БПП просить ГПУ заарештувати її

Народний депутат від Блоку Петра Порошенко, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко просить парламент позбавити її депутатських повноважень, а Генеральну прокуратуру - заарештувати її.

"Я вже направила на ім'я голови ВР заяву з вимогою на першому засіданні у вересні 2018 року відразу на вимогу "Батьківщини" поставити питання про зняття з мене недоторканності", - написала Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Вона також зазначила, що другим питанням запропонує поставити голосування про зняття недоторканності з усіх нардепів.

Таким чином Геращенко відреагувала на слова екс-нардепа від "Батьківщини" Андрія Сенченка, який зажадав відправити її під суд за вимогу продовжити термін дії особливого статусу для ОРДЛО.

Вона зазначила, що ні Сенченко, ні лідер його партії, Юлія Тимошенко з 2014 року жодного разу не були на Донбасі і чомусь вирішили воювати з нею, а не "з регіоналами, які гнобили Юлю у в'язниці".

Пізніше вона додала, що також відправила запит на свій арешт до Генеральної прокуратури.

"Звернулася до Генпрокуратури з проханням про мій арешт - на вимогу "Батьківщини". Через мою політичну позицію по Донбасу. Нагадаю: Тимошенко за чотири роки на Донбасі ні разу не була. А мене її соратники вимагають заарештувати за позицію щодо статусу Донбасу. Як мило ", - резюмувала Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст розповів про план Путіна щодо ДНР-ЛНР.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: