RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Партія Путіна в Криму "прихистила" людину з клану Януковича

У Севастопольському відділенні (Крим) "Єдиної Росії" зайняв важливий пост високопоставлений функціонер "Партії регіонів", екс-депутат Верховної Ради України.

Про це повідомляє кримське видання ForPost.

Заступником голови виконкому міського відділення партії став помічник депутата Держдуми Дмитра Сабліна Павло Бурлаков.

"Фігура одного з призначенців може дати уявлення про шляхи, якими буде досягатися "чистота міста" і "плідна робота". Скандально відомий в Криму Павло Бурлаков є представником донецько-макіївської команди, яка прибула до Криму в 2010 році після перемоги на виборах президента України Віктора Януковича. Головою цього "клану" був колишній мер Макіївки Василь Джарти, який з 2010 року до своєї смерті в 2011-му очолював уряд Криму. Його заступником був Павло Бурлаков, який продовжив свою кар'єру і при наступному прем'єр-міністрі Криму Анатолію Могильову (до речі, теж з цього "клану")", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що Павло Бурлаков керував виборчими компаніями "Партії регіонів" і внутрішньою політикою в уряді Криму, ці функції він, як припускають спостерігачі, буде виконувати і в новій ролі в окупованому Севастополі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві почалися роботи з демонтажу фасаду кінотеатру "Зоряний", пам'ятника модернізму і колишнього штабу "Партії регіонів".