RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У НАБУ прийшли з обшуками у справі про розкрадання в Міноборони

Співробітники Державного бюро розслідувань прибули до офісу Національного антикорупційного бюро для обшуків у справі про можливі корупційні порушення при розслідуванні розкрадань в оборонній сфері.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Володимира Луценко Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що вилучені в НАБУ документи свідчать про бездіяльність бюро при розслідувань можливих епізодів корупції в "Укроборонпрому".

За її словами, НАБУ також ніяк не відреагувало на запит Головної військової прокуратури щодо можливих епізодів розкрадань.

"ДБР оцінює бездіяльність керівництва НАБУ після отримання матеріалів Військової прокуратури та нереагування на відомості, що містилися в направлених документах. Також перевіряється інформація про позаслужбові стосунки керівництва НАБУ із третіми особами, які можуть свідчити про навмисне нерозслідування кримінального провадження по розкраданням в "Укроборонпромі", зокрема через ТОВ "Отпимумспецдеталь", - розповіла спікер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Петро Порошенко висказував подив тим, що розслідування, які ведуться щодо діяльності концерну "Укроборонпром" з 2016 року, з’явились тільки зараз.