RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Куди Зеленський перевезе АП: інфографіка та відео

У четвер, 20 червня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про реорганізацію адміністрації та її перенесення в Український дім.

Про це повідомляє ТСН.

Офіс глави держави переїжджає з вулиці Банкова на Європейську площу в Український дім. Відзначають, що він буде знаходиться на четвертому поверсі будівлі з видом на площу.

Дизайнери підготують приміщення для лідера України. Також вже оприлюднений макет, як буде виглядати офіс. На реалізацію проекту виділили півроку. Роботи обійдуться в більш ніж 300 мільйонів гривень. Але в той же час команда Зеленського заявила, що ремонтні роботи не проводитимуть за гроші з держбюджету країни.

Згідно з концепцією, перший поверх буде відкритий для людей, офіс президента розміститься на 3,4 і 5 поверхах, а президентські апартаменти - на четвертому з видом на Європейську площу.

Чи будуть перекривати Європейську площу для машин, автори проекту поки не знають. Людей, які ходять перед Українським домом на рендері, кажуть, намалювали для антуражу. Коли ж перший трактор приїде під будівлю, теж поки не прогнозують.

Як повідомляв "Апостроф", Зеленський наполягає на тому, щоб з будівлі на вулиці Банковій, де зараз знаходиться Адміністрація Президента України, зробити музей.