RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Кому Зеленський хоче віддати Київську область: розкрито безсторонні факти

Стали відомі деталі з біографії голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна, призначення якого на цю посаду схвалив Кабмін в середу, 26 червня.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Схеми".

Так, відомо, що Михайло Бно-Айріян працював на уряд колишнього прем'єр-міністра часів побіжного президента Віктора Януковича Миколи Азарова. Крім того, його кар'єра тісно пов'язана з екс-главою МЗС уряду Януковича Костянтином Грищенком.

"Зокрема, коли Грищенко був послом України в РФ (2009-2010 рр.), Михайло Бно-Айріян працював в посольстві України в Росії: спочатку третім, а потім і другим секретарем", - пишуть журналісти.

А після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року Грищенко отримав посаду міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова. Тоді Бно-Айріян також повернувся до Києва - і аж до 2014 року працював на різних посадах в МЗС і в апараті віце-прем'єра Костянтина Грищенка.

Крім того, журналісти розкрили ще одну цікаву деталь.

"А ще, Михайло Бно-Айріян - одногрупник Дмитра Разумкова - голови партії "Слуга народу". Вони разом навчалися в Київському інституті міжнародних відносин", - пишуть в Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зеленський придумав, чим зайнятися Коломойському, Ахметову і Пінчуку.