RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Зеленський придумав, чим зайнятися Коломойському, Ахметову і Пінчуку

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що троє українських олігархів вкладуть свої гроші у відновлення зруйнованого окупантами Донбасу.

Такі домовленості, за словами Зеленського, були досягнуті в результаті переговорів з Рінатом Ахметовим, Ігорем Коломойським і Віктором Пінчуком, передає ТСН.

"Вони беруть на себе відповідальність за вирішення конкретних питань. Наприклад, пан Пінчук забезпечить зараз же квартирами 24 сім'ї наших полонених моряків і далі буде займатися проблемами соціальної допомоги всім військовослужбовцям. Це наша домовленість", - сказав Зеленський.

За словами Зеленського, з Рінатом Ахметовим він домовився про скасування формули "Роттердам +" і інвестиціях в місцеву медицину і дороги. При цьому Ігор Коломойський повинен вкласти свої гроші в інфраструктуру Донбасу.

"Але він про це ще не знає", - додав Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", місцева влада в Херсоні не може добудувати об'єкт під назвою "Херсонський мостоперехід", який мав з'єднати два найбільших мікрорайону міста - "Таврійський" та ХБК, незважаючи на величезні кредити, взяті для його завершення.