RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Боїться оголосити публічно: стало відомо про рішення Зеленського по важливому закону

Президент України Володимир Зеленський вже прийняв рішення про закон по слідчим комісіям, який дозволяє почати процедуру імпічменту, але поки нібито приховує це, оскільки побоюється, що Верховна Рада зможе без проблем подолати вето.

Про це з посиланням на свої джерела повідомив політолог Тарас Березовець в своєму Telegram-каналі.

"За моїми даними, Зеленський вже заветував закон про ТСК за порадою Богдана. Але публічно оголошувати про це не хоче. В Офісі президента побоюються, що через передвиборчий хайп і відповідальність Зеленського за провал з ПАРЄ депутати легко подолають вето. Ситуація в будь-якому випадку буде загострюватися для Зеленського, тому що "пропетлять" у цій ситуації не вийде", - написав він.

Він також нагадав, що 27 червня був останнім днем, коли президент Зеленський міг підписати закон "Про Тимчасові слідчі комісії и Тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України".

"Суть в тому, що цей закон прописує процедуру імпічменту президента. Ухвалення цього закону було одним з ключових передвиборних обіцянок Зеленського", - додав Березовець.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський відреагував на обстріл санітарного автомобіля Збройних сил (ЗСУ) на Донбасі, в результаті якого загинули старший матрос Сергій Майборода і сержант Ірина Шевченко, і викликав хвилю гніву в мережі.