RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Черкасах спалахнув скандал з охороною Зеленського: опубліковано відео

В ході візиту президента Володимира Зеленського в Черкаси 31 липня охорона пропускала людей на зустріч з главою держави тільки за закритими списками.

Про це розповів громадський активіст Олег Лисак у себе на сторінці в Facebook.

"Прийшли на зустріч з Володимиром Зеленським. Хочу сказати - нічого не змінилося. Людей пропускають тільки за закритими списками, в зал проходять бандити, люди їх впізнають прямо на вході, депутати, священики, простих людей на зустріч з президентом не пускають", - розповів активіст.

На доказ своїх слів він показав запис розмови з охороною залу, де знаходився президент. Охоронці заявили, що у них є списки від обласної держадміністрації тих осіб, які можуть бути пропущені. Також він продемонстрував, як охорона жорстко попередила спробу двох жінок похилого віку пройти до президента.

"Немає ніякої справедливості - прийшов новий президент, а правила залишилися старі", - підсумував черкаський активіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що директор ДП "Жовтневий лісгосп" (Харківська обл.) Руслан Чагаровський, який доповідав президенту Зеленському про масові вирубки лісу, був представлений до звільнення. Сам чиновник вважає, що його хочуть "прибрати з системи", щоб аудит не виявив порушень.