RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Приїхали відпочивати: з'явилася цікава розповідь про ледачих "слуг народу" в Трускавці

Частина новообраних народних депутатів зі складу партії "Слуга народу" не отримають сертифікат про проходження тренінгу в Трускавці через те, що замість занять вони ходили в SPA та відпочивали.

Про це розповів президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов для "Української правди".

Так, він повідомив, що у деяких новообраних депутатів "жага до знань" з'явилася лише під кінець тижня.

"Були люди з експертних груп чи люди, які мали західну освіту чи навіть працювали або зараз працюють з урядом, мають напрацювання… Але була частина депутатів… От у мене була розмова з одним мажоритарником. Він у перший день сказав: "Що це за фігня? Це дитячий садок". А на сьомий день – у мене навіть є відео, де він розповідає: "Я змінив свою точку зору, це супер все, фантастика, як корисно!", - розказав він.

Також він згадав про народних обранців, які "відкосили" частину занять, це організатори зрозуміли з їх "домашніх завдань". За його прогнозами сертифікати про проходження тренінгу можуть отримати десь половина його учасників.

"А були люди, які перші два дні прийшли і більше не приходили. Можемо аналізувати по "домашках". Першу "домашку" здали 80%, другу десь 72%. Так завжди падає. Зараз подивимося, скільки третю здадуть. Я очікую, що ми десь 50-60% сертифікатів видамо з усіх, хто брав участь… Були люди, які ходили у SPA і показували, що вони, в принципі, тут відпочивають. Такі теж були. Але переважна більшість ходила, відсотків десь 80", - зазначив Милованов.

Як повідомляв "Апостроф", 4 серпня у курортному місті Трускавець завершився навчальний тренінг для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу".