RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зеленський призначив нового голову Житомирської ОДА: що про нього відомо

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Віталія Бунечка на пост голови Житомирської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляють на сайті гаранта.

Зеленський своїм указом №587/2019 призначив нового голову ОДА. Відомо, що Віталій Бунечко народився 6 серпня 1973 року в місті Сарни Рівненської області. У 1995 році закінчив Волинський державний університет Лесі Українки, спеціальність - вчитель історії та права. У 1997 році закінчив Академію Служби безпеки України, спеціальність - юрист. У 2016 році захистив кандидатську дисертацію в Державному науково-дослідному інституті МВС України на тему "Служба безпеки України як суб'єкт адміністративно-деліктного процесу", кандидат юридичних наук. Раніше працював в СБУ.

Декларацію кандидата на посаду голови Житомирської ОДА Бунечко подав ще 18 липня. У ній зазначається, що він прописаний в Києві, а фактично проживає в Донецькій області - селі Приморське (Маріуполь).

Задекларовано майно - тільки два годинники торгових марок Frank Muller і Zenit. Зарплата Віталія Бунечко за 2018 склала 365 тисяч 409 гривень, готівкою він декларує 39 тисяч доларів і 32 тисячі євро.

Як повідомляв "Апостроф", президент Володимир Зеленський призначив на посаду керівника Державного управління справами Сергія Борзова, який раніше обіймав посаду заступника керівника і виконуючого обов'язки керівника цього відомства.