RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандальний олігарх комічно описав Богдана і попередив Зеленського

Колишній бізнес-партнер президента України Володимира Зеленського, бізнесмен Ігор Коломойський позитивно оцінив роботу команди глави держави в перші сто днів його перебування на посаді, однак попередив про можливий розвал всередині партії "Слуга народу".

Про це він заявив під час інтерв'ю "Цензор.Нет".

Бізнесмен зазначив медійну грамотність і комунікабельність свого колишнього адвоката, а нині керівника Офісу президента Андрія Богдана.

"Вони поки грамотно все роблять, все нормально. Але ще перебувають в ейфорії, їм здається, що море по коліно. Я їм намагаюся якось донести, що у Петра Олексійовича було 303 людини парламентська більшість в листопаді 14-го року. І через рік все, як дим над водою розвіялося. Але поки мене не чують ... Богдан є для порад. Він все знає. Якщо не знає, то у Фейсбук заходить, там все підкажуть", - зауважив він.

Також він оцінив вірогідність проведення дострокових місцевих виборів в Україні. На думку екс-партнера президента, в такому голосуванні в даний момент немає сенсу.

"А навіщо? Там же за Конституцією, якщо зараз проведеш, все одно в 20-му треба знову. Так (навіщо) зараз це робити, відволікати від важливих завдань?", - зазначив бізнесмен.

Також Ігор Коломойський дав пояснення медіа-скандалам, пов'язаним з Богданом. За його словами, той просто не звик до реального спілкування і винесення його заяв в публічний формат.

"Люди, що живуть в інтернеті, болісно сприймають зіткнення з реальністю. Але я-то Богдана знаю, він же нормальна людина. Ну є у нього ця хвороба з Фейсбуком, з цими телефонами, він в них сидить. Коли людина весь час сидить і дивиться , він стає частиною цього телефону. Я дітям своїм взагалі забороняю за обідній стіл брати телефони, айфони, гаджети будь-які. Те, що Богдан видав з журналістами, я вважаю, що це явище, раніше говорили "людина з футляра", а тепер "людина з Фейсбуку". Він вийшов з віртуального світу, а його щось питають. Він каже: "А ви хто такі? Ви журналісти? Що ви від мене хочете типу?" - "Громадська думка, значима інформація". -"Та я не знаю, ми з миром спілкуємося зовсім по-іншому, відчепіться від мене". Людина просто з компа вискочила. І тут на нього накинулися, так що реакція абсолютно нормальна. А коли вони до Зеленського підскочили в передвиборну кампанію? так же напали на Богдана. А людина тільки з Фейсбуку повернувся, треба ж розуміти, у нього там свої думки, у нього там велика спільнота, правильно? Лайкає, і тут йому відразу бах по голові ці "свободівці". Нічого страшного", - зауважив олігарх.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пресі стало відомо, кого Ігор Коломойський планує просунути в новий склад уряду з попередніх міністрів.