RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Слуги народу" в перший день роботи знайшли в Раді несподівану проблему

Представники партії "Слуга народу" заявили, що в сесійній залі парламенту дуже тісні і незручні крісла.

УРОЧИСТЕ ЗАСІДАННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ IX СКЛИКАННЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Про це розповів журналістам майбутній депутат від президентської партії, який побажав залишитися анонімним, передають "Вєсті".

Народний обранець поскаржився, що депутати попередніх скликань нічого не робили, щоб зробити крісла більш зручними, але стверджували витрату бюджетних коштів "на килими".

"Сиджу в середині ряду, і можу сказати одне: це якийсь кошмар. Місця дуже маленькі, незручні, особливо, крісла. Сумку поставити ніде, реально дуже тісно. Ми, коли вчора були в сесійній залі, то обговорювали питання: чому все попередні скликання виділяли гроші на нові килими, умовно, на фарбування стін, але не спромоглися поміняти собі крісла в сесійній залі", - зазначив нардеп.

Журналісти запропонували депутату написати відповідний законопроект і внести на розгляд в Раді.

"Ви що? Нас за таке розтерзають. Але, якщо чесно, я не уявляю, як ми на таких сидіннях будемо сидіти цілих п'ять років", - відповів він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася секретна методичка-рекомендація для депутатів партії "Слуга народу" про те, як відповідати на ряд стандартних "гострих" питань журналістам.