RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Як посварилися Богдан з Данилюком: ексклюзивні подробиці гучної відставки

Причиною звільнення Олександра Данилюка з посади глави РНБО дійсно є тривалий конфлікт з главою Офісу президента України Андрієм Богданом, який почав ставати критичним щонайменше з кінця серпня.

Про це "Апострофу" повідомило джерело в оточенні президента.

"Доходило до такого, що президент з ним тиждень не спілкувався. А починаючи з серпня його практично повністю виключили з обговорення внутрішніх питань", - розповідає співрозмовник видання.

За його словами, поки що немає рішення, яке політичне майбутнє чекає Данилюка в команді Зеленського. Однак, той факт, що його не звільнили і перевели на іншу посаду, як було у випадку з Владиславом Бухарєвим (звільнили зі Служби зовнішньої розвідки і перевели в СБУ - прим. ред.), а він сам подав у відставку - свідчить про те, що перспективи туманні.

"Він не показав себе як ефективний менеджер, а конфлікт з Богданом все тільки посилив. Все дуже сильно зав'язалося на особистих моментах", - повідомило виданню джерело.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Офісі президента України підтвердили, що Олександр Данилюк написав заяву про звільнення з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони.