RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Замішаний Богдан: з'явилися деталі, чому Данилюк подав у відставку

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк міг написати заяву про відставку через затяжний конфлікт з главою Офісу президента Андрієм Богданом.

Про це повідомляється на каналі "УП. Off the record" в Telegram.

"Олександр Данилюк написав заяву про відставку. Причина - в конфлікті з головою Офісу президента Андрієм Богданом, який триває вже кілька місяців", - пишуть журналісти.

Відзначається, що Данилюк був не згоден з "методами" Богдана на його посаді. У той же час в президентській канцелярії ставлять під сумнів ефективність роботи секретаря РНБО на посади.

Також в ОПУ обговорювалося переведення Данилюка на посаду посла в США, проте від цієї ідеї відмовилися.

"В оточенні глави РНБО розповідають, що Данилюк не зміг змиритися з методами управління в стилі Богдана. В Офісі президента говорять про Данилюка як про малоефективного менеджера. "Він ніякий і плете інтриги. Не показав результату з моменту призначення. Думали його відправити в США послом, але і це ризиковано", - наголошується на каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Офісі президента України підтвердили, що Олександр Данилюк написав заяву про звільнення з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони.