RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Чи є у Зеленського формула звільнення Криму: з'явилося відео з відповіддю президента

Президент України Володимир Зеленський розкрив секрет, чи існує формула деокупації анексованого Росією Криму, аналогічна "формулі Штайнмаєра", яка повинна посприяти деокупації Донбасу.

Відповідне відео з відповіддю президента опублікувало видання "Крим.Реаліі" в Twitter.

"Зараз немає цієї формули. Це дуже складна історія. Ви знаєте, що Україна, на жаль, сама не впорається. Необхідна допомога наших міжнародних партнерів, повинна бути ще більш потужна армія", - сказав Зеленський, відповідаючи на питання про те, чи є у нього і команди якась формула деокупації півострова.

"Армія у нас є. Ви тільки її не розваліть. А теперішня дипломатія якраз - ніяка, м'яко кажучи", "При всьому моєму відношенні, тут він правильно сказав. Формули дійсно немає і єдиний вихід - санкції проти РФ і зміцнення економіки і армії України. Воювати з РФ ніхто не буде, а українська армія не настільки сильна, щоб втопити окупантів в море. Поки що ... "- коментують слова Зеленського в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в НАТО розповіли про свою позицію по "формулі Штайнмаєра", яка повинна допомогти врегулювати військовий конфлікт на Донбасі.