RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Хочемо бачити реальні справи: мережі з гнівом обговорюють фото і слова Зеленського на виставці зброї

Відвідини президентом України Володимиром Зеленським виставки "Зброя та безпека", яка проходить в Києві, викликали різкі зауваження в мережі.

Повідомлення про те, що президент Зеленський побував на виставці військової техніки з'явилося на офіційній сторінці глави держави.

Як повідомляє пресслужба, Зеленський ознайомився з новітніми розробками військової техніки, озброєння і устаткування. Зокрема, йому продемонстрували мобільний комплекс крилатих ракет для ураження бойових кораблів "Нептун", протитанкові ракетні комплекси "Стугна-П" і "Корсар", перевізний протитанковий ракетний комплекс "Бар'єр" і переносний протитанковий ракетний комплекс "Скіф".

"У нас повинна бути ще потужнішим армія. Ми поважаємо наших військових, дуже раді новаторським винаходам українських конструкторських бюро", - зазначив Володимир Зеленський на виставці.

Це повідомлення викликало бурхливу хвилю обурення в мережі.

"Реальні справи хочемо побачити. Відвідування виставок більше не працює", "Так, особливо, коли робітники оборотних підприємств сидять без зарплати. Виставка прямо радує око", "Коли ці флешмоби та Селфі закінчаться. Скажіть йому, що це не квартал", - пишуть користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", на унікальному харківському підприємстві "Укроборонпрому" масово звільняються провідні співробітники через невиплату зарплат.