RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сміливий виклик: реакція мережі на 14-годинний марафон Зеленського

У соціальних мережах викликав бурхливе обговорення прес-марафон президента Володимира Зеленського, який тривав понад 14 годин і в якому взяли участь сотні журналістів.

Думками про відповіді президента на найрізноманітніші питання. і не тільки про це, люди діляться на своїх сторінках в Facebook.

"Як людина, що має певне відношення до роботи голосом і, вибачте, говоріння, можу сказати, що Володимир Зеленський зробив вчинок, який повторити може мало хто. Робота колосальна. Підкреслюю ~ захоплення моє про фізичний аспект його участі в марафоні, до змісту багато питань і претензій", - зазначив журналіст Валерій Калниш.

Письменник Ян Валетов також звернув увагу на витривалість президента.

"Багато цікавих відповідей. Їх більше, ніж цікавих питань. Але слухати це шоу я втомився. Можу собі уявити, як йому набридло говорити. Більше 12 годин без перерви. І, хто його не любить, отримають привід покритикувати. Його шанувальники отримають можливість його похвалити. і все. Ніяких наслідків у цієї розмови не буде. Але за формою і тривалістю в історії він залишиться", - вважає письменник.

"Насправді той, хто придумав Зеленському цей формат - бісовгеній. Це нівелює всі звинувачення в утисках свободи слова чи якомусь не такому ставленні до ЗМІ. Яке не таке ставлення? 10 годин сидів і відповідав на всі питання, навіть на найтупіші. Що вам ще треба ??? Хитрі лиси", - написав блогер Антон Ходза.

Як повідомляв "Апостроф", представники Національного реєстру рекордів прийшли на прес-марафон Зеленського і заявили про поставлений рекорд по тривалості спілкування з пресою. Український президент побив рекорди своїх білоруського і російського колег Олександра Лукашенка і Володимира Путіна. Їх прес-конференції тривали 7 годин і 21 хвилину і 4 години 40 хвилин.