RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

До колишнього депутата від партії Порошенко прийшли з обшуками

У четвер, 24 жовтня, співробітники Державного бюро розслідувань з'явилися з обшуками до колишнього депутата від "БПП" Аркадія Корнацького.

Про це він сам розповів на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що слідчі дії йдуть за адресою його квартири в Києві і будинку в селищі Чаусове-2. За словами політика, обшуки були масштабними, із залученням великої кількості співробітників ДБР.

"Кращі сили ДБР кинуті на проведення обшуків в місцях мого грішного проживання і перебування - в київській "двушці"на Кільцевій і в батьківському домі в Чаусові-2 на Миколаївщині. Нагрянули цілими автобусами. Такими силами можна Донбас звільнити, а ці приїхали "двушку" з картонними вхідними дверима і будинок моєї 89-річної матері штурмувати", - написав Корнацький.

Також колишній нардеп зазначив, що обшуки проводяться в рамках розслідувань ДБР проти екс-президента Петра Порошенка. Він висловив думку щодо політичної ангажованості зазначених розслідувань.

Раніше НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування депутатом Ради Аркадієм Корнацьким 20 земельних ділянок в анексованому Росією Криму. У НАПК виявили ознаки декларування недостовірної інформації на суму близько 3,2 мільйона гривень у Аркадія Корнацького.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд в Києві дозволив слідчим ДБР тимчасовий доступ до внутрішніх матеріалів журналістів "Схем", які готували розслідування про відпустку Петра Порошенка на Мальдівах.