RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Визначає не він: Богдан жорстко висловився про Коломойського і справу "ПриватБанку"

Глава Офісу президента України Андрій Богдан стверджує, що бізнесмен Ігор Коломойський не впливає на політичні рішення керівництва країни, навіть у справі щодо націоналізації "ПриватБанку".

Про це, як повідомляє "Апостроф", заявив керівник ОПУ в інтерв'ю "Українській правді".

У відповідь на питання стосовно причетності помічника голови держави Андрія Єрмака до справи "ПриватБанку", Богдан зазначив, що не розуміє про що мова, оскільки це питання має вирішуватись у судовому порядку, а не шляхом політичних кроків.

"Не чув, щоб Єрмак цим займався. Навіть не знаю, яка може бути його функція в цьому питанні. Я – так, відмежувався від інформаційних потоків і не дотичний до прийняття будь-яких рішень по "Привату", - зазначив Богдан.

Також він зазначив, що його погляди у деяких питаннях перестали співпадати з поглядами Коломойського – його колишнього клієнта, тому у них вже немає спільних політичних проектів.

"У нас є різні погляди на різні події, які відбуваються у парламенті, наприклад. Деколи наші погляди співпадають. Але в будь-якому випадку, не Коломойський визначає політику України, а Володимир Зеленський", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Володимир Зеленський запевнив, що не боїться образити олігарха Ігоря Коломойського або втратити підтримку його телеканалу.