RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Прокурора Кулика спіймали на елітній житловій афері в Києві: фото і відео

Стало відомо про незаконне будівництво прокурора Костянтина Кулика, яка представляє собою додатковий поверх на кілька сотень квадратних метрів в елітному житловому комплексі Diplomat Hall в Києві.

Про це йдеться у відповідному розслідуванні журналістів програми "Наші гроші" на Bihus info.

Як уточнюють журналісти, виявляється, що в житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській, 59 у власності у сім'ї Кулика є дві квартири загальною площею понад 400 кв.м. Крім того, у сім'ї Кулика в "Дипломат Холі" два гаража і одне приміщення на даху (88 кв.м).

При цьому, одна квартира в цьому будинку коштує в середньому 300 тисяч доларів. При цьому, одну з квартир записано на співмешканку Кулика Ірину Німець.

Журналісти пишуть, що фахівці Київської райдержадміністрації приїжджали в ЖК з перевіркою і в своєму звіті написали, що будівництва додаткового, 14-го, поверху не побачили. Також в Єдиному реєстрі документів відсутня інформація про видачу документів, що дають право на будівництво об'єкта по вулиці Жилянській, 59, приміщення 1420.

Крім того, будівництво "поверху Кулика" не погоджував ні Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ні Державна архітектурно-будівельна інспекція.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишніх топ-очильників митниці викрили в зухвалій схемі в Конча-Заспі.