RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ляшко влаштував в аеропорту бійку зі скандальним "слугою народу": опубліковано відео

У мережі опублікували відео, де видно, як політик Олег Ляшко напав на депутата "Слуги народу" і голову енергетичного комітету Верховної Ради Андрія Геруса.

Запис опублікувала в своєму телеграм-каналі журналістка Світлана Крюкова. Пізніше воно з'явилося на YouTube.

Відзначають, що причина бійки - імпорт електроенергії з Росії. На кадрах чути, що Ляшко говорив Герусу, щоб той пояснював людям ситуацію співпраці з РФ. У відповідь Герус щось дуже невиразно говорив про монополію і Ахметова.

В мережі пишуть, що бійка політиків сталася в аеропорту "Бориспіль". Це підтвердив і сам Герус, написавши пост на своїй сторінці в Facebook. Він опублікував фото, де помітний його зовнішній вигляд після бійки.

Нагадаємо, 18 вересня Верховна Рада з ініціативи Геруса прийняла закон, який дозволив закуповувати електроенергію з Росії і Білорусі. За словами ініціатора, імпорт повинен був здійснюватися з Білорусі, але з 1 жовтня почалася поставка електроенергії з РФ. Багато експертів і прості українці розцінили це як загрозу енергонезалежності України та переконані, що Росія буде використовувати експорт для політичного тиску.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах продовжують активно обговорювати чутки про можливу бійку між головою Офісу президента Андрієм Богданом і главою Служби безпеки (СБУ) Іваном Бакановим.