RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хто працював, той їсть: скандальний нардеп розповів, звідки у нього десятки квартир і машин

Колишній журналіст, народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський, у якого виявили величезну кількість квартир і автомобілів, пояснив походження всього цього майна.

"Я купив багато ще до журналістики, до того, як я взагалі пішов на телебачення працювати. Коли я став депутатом, ні майнове право ні на мене, ні на мою сім'ю оформлено не було ... Політика не формує ні мої доходи, ні можливість купувати якесь майно", - заявив політик в коментарі" Радіо Свобода ".

Він підкреслив, що походження майна є внутрісімейним питанням, бо гроші заробляли до приходу в політику.

"Всі гроші в економіці України, податки сплачені, все насолоджуються життям і щасливі. Хто працював - той їсть", - заявив Дубинський.

Він також зазначив, що був продюсером телеканалу "1+1" та телеведучим і акціонером телекомпанії "1+1 медіа". При цьому політик відмовився називати розмір своєї тодішньої зарплати.

Нагадаємо, Дубинський є власником 24 квартир, 70 соток землі, двох будинків і 17 автомобілів. Частина майна записана на матір нардепа - Аллу Березовську, а частина належить його дружині - Лесі Цибко. За останні 5 років він придбав 10 авто, 7 з яких - Mercedes. Також серед покупок машини марки Porsche Carrera 2006 року і Honda S2000 2009 року.

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні Дубинський вніс до Верховної Ради два законопроекти про скасування військового збору.