RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Затримали чоловіка: в Раді розгорівся скандал через голосування щодо ринку землі, відео

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Анна Скороход стверджує, що її чоловіка затримали через те, що вона відмовилася голосувати за скандальний земельний закон.

Таку заяву Скороход зробила під час виступу з трибуни Верховної Ради у четвер, 14 листопада.

"Сьогодні за мої політичні уподобання, за мої політичні бачення і за те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного з заступників Адміністрації президента, одного із заступників генерального прокурора Касько, мого чоловіка затримали незаконно. Підставою стали мої голосування в залі", - заявила нардеп від фракції" Слуга народу ".

Скороход згадала, зокрема, свою відмову голосувати за земельну реформу як одну з причин затримання чоловіка. За її словами, рішення про затримання ґрунтується на запиті РФ від 2017 року. "До цього не було питань. І тут йде затримання мого чоловіка. Я звертаюся до президента, ДБР з проханням зупинити тиск", - сказала вона в своєму виступі.


У свою чергу, голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що партія до заяв Скороход не має ніякого стосунку, а сама депутат пропонувала парламентаріям гроші.

"Ми як політична партія не маємо до цього відношення. Нам нема чого сказати, тому що ми не знаємо, в чому справа. Те, що пані Скороход зверталася до нардепів і пропонувала грошову матеріальну допомогу, - це факт", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат з фракції "Слуга народу" Анна Скороход засмутилася і розплакалася через ігнорування її правок до законопроекту.