RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зоряна хвороба і проблеми з психікою: Богдан різко висловився про нардепів зі "Слуги народу"

Глава Офісу президента України Андрій Богдан відкрито не задоволений роботою уряду і Верховної Ради і розчарований в членах фракції "Слуга народу" через те, що у них розвивається "зоряна хвороба".

Про це Богдан повідомив на зустрічі з іноземними та українськими журналістами у форматі Off the record, передає The Бабель.

Також глава ОПУ підкреслив, що в президентській фракції дійсно є "психічно хворі люди", але при цьому ймовірність нових виборів до парламенту назвав низькою.

Богдан висловився і про співпрацю України з Міжнародним валютним фондом, на його думку, кредитору "більше нічого вимагати від України", бо одну з головних його умов в Раді виконали - проголосували за відкриття ринку землі.

Глава президентської канцелярії заявив, що незадоволений роботою Івана Баканова на посаді керівника СБУ, уточнивши, що з нього "такий же силовик", як з самого Богдана.

Щодо співпраці з іншими політичними силами - глава ОПУ зазначив, що мав контакти з Рінатом Ахметовим, а також з Сергієм Льовочкіним і Юлією Тимошенко з приводу голосувань в Раді і призначень чиновників.

Як повідомляв "Апостроф", раніше виключений з президентської фракції депутат Антон Поляков заявив, що "фракція перетворюється не в "Слугу народу", а в "слугу Богдана".