RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Загрожує протестами: експерт вказав на важливий нюанс з переговорами Зеленського і Путіна в Парижі

У разі невдачі на переговорах в "нормандському форматі" 9 грудня президента України Володимира Зеленського очікує неминуче падіння рейтингу і громадські протести всередині країни.

Такою думкою політичний аналітик Олександр Кочетков поділився з "Апострофом".

Він зазначив, що в даний момент глава держави вже "політично ослаблений", а стабільність усередині держави порушена за рахунок ряду непопулярних кроків від нього і оточення.

"Якщо зустріч в Парижі завершиться явним дипломатичною поразкою або, як кажуть, "капітуляцією", то протести будуть. Тут навіть інспірувати нічого особливо не потрібно. Суспільство в основній масі негативно сприйме спроби закрити питання Донбасу виключно за рахунок інтересів України", - зазначив експерт .

Також аналітик уточнив, що політики з попереднього керівництва і "скривджені" командою Зеленського політичні сили можуть скористатися ситуацією і виступити каталізаторами протестних акцій.

"Старі еліти цим скористаються. Спеціально створити революційну ситуацію в нашій країні неможливо, але розкрутити наявне соціальне невдоволення - цілком реально. Тим більше, що відповідний досвід і ресурси у них є", - пояснив Кочетков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше представники Кремля назвали нові умови, які будуть озвучені на саміті в "нормандському форматі". На думку українських дипломатів, вони є неприпустимими для України.