RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандальний депутат зі "Слуги народу" зробив жорстку заяву на адресу Порошенка: відео

У фракції "Слуга народу" прийняли рішення зняти недоторканність з екс-президента і депутата партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка в рамках розслідування прокуратури.

Про це в своєму блозі на YouTube розповів народний депутат Олександр Дубинський.

За його словами, члени партії висловили ентузіазм у зв'язку з голосуванням щодо зняття недоторканності з колишнього глави держави. Однак при цьому він вказав на цікавий момент - процедура зняття недоторканності буде носити лише декларативний, "повчальний" характер, оскільки вже з 1 січня 2020 року недоторканність буде знята з усіх членів парламенту.

У відео присутня ненормативна лексика.

"Відкрив чат, а там йде голосування, хто підтримає зняття недоторканності з Порошенком. Думаю, клас, нарешті. А потім подумав, що вже 10 грудня і через три тижні недоторканності не буде ні в кого. Молодці ми. Позитив у цьому тільки один - принизлива процедура, генпрокурор прийде, буде зачитувати в чому він обвинувачується, ми проголосуємо, порадіємо, дещо принизимо його", - зауважив Дубинський.

На думку нардепа, рішення про зняття недоторканності з Порошенка є "вкрай запізнілим", при цьому в парламенті є більш актуальні законопроекти - про зниження тарифів, розмитнення і про соціальні гарантії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше слідчі Госбюро розслідувань передали в Генеральну прокуратуру проект повідомлення про підозру колишньому президенту України Петру Порошенку за ч. 3 ст. 109 і ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.