RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Помічник Зеленського нервово відреагував на питання про таємні зустрічі з Коломойським

Перший помічник президента Сергій Шефір відзначився нервовою реакцією на питання про його таємні нічні зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це на своїх сторінках в Facebook написали журналісти Михайло Ткач і Кіра Толстякова.

"Я поставив декілька питань у вотсап першому помічнику президента Зеленського Сергію Шефіру і ось яку отримав відповідь... Я відповідаю пану Шефіру публічно, тому що ви всі знаєте хто платить пану Шефіру, який після призначення першим помічником президента, отримавши службове авто та інші привілеї влади, продовжує займатись діяльністю студії Квартал-95, проекти якого транслюються в ефірі телеканалу 1+1 Ігоря Коломойського", - написав Ткач, опублікувавши скріншоти листування та вікі-статті про "Радіо Свобода", на якому робіт ет журналіст.

"Журналіст просто запитав про таємні нічні зустрічі з олігархом Коломойським у будинку на Грушевського, де мешкає Зеленський. У відповідь - така бурхлива реакція. Коли немає чого приховувати, мені здається, немає і чого нервувати, хіба ні?", - зазначила Толстякова.

Як повідомляв "Апостроф", Кабінет міністрів України подав до Верховної Ради закон про неповернення "ПриватБанку" колишньому власникові українському олігарху Ігорю Коломойському.

У листопаді президент Володимир Зеленський різко висловився про Коломойського.